Tobi (Azzarro)

20 december 2023

Ja, jullie lezen het goed. Ik heet hier anders. Ik ben vernoemd naar een oudere Britse korthaar die ze vroeger ook in huis hebben gehaald. Ze vonden dat ik alles achter me moest laten en helemaal opnieuw mag beginnen. Natuurlijk vergeet ik jullie niet. Bij jullie kon ik in ieder geval wat tot rust komen.

Het gaat hier iedere dag een beetje beter. Ik doe dan ook erg mijn best. Uiteraard ben ik baldadig, maar wat wil je, ik ben ook nog erg jong en wil alles proberen. Met het vrouwtje en mij gaat het goed, maar dat is logisch zij is van de verzorging. Met het baasje heb ik meer tijd nodig. Hij heeft een harde stem en dat is soms schrikken. Door beide laat ik me wel aaien en kriebelen. Spelen met beide doe ik ook en dat houdt me fit.

Waar ik erg aan moet wennen zijn de buitenactiviteiten en geluiden. Ondanks dat ik lekker binnen zit, vind ik dit maar eng en raar. Van de glazenwasser moet ik nog steeds bijkomen. Ik heb geloof ik erg lelijk gedaan, terwijl hij alleen maar kwam schoonmaken. O ja, het eten is hier, net als bij jullie, prima, ik kom niets te kort. Nou ik ga nog even een dutje doen en nogmaals dank voor alle goede zorgen.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!