Wil je een bezoekje komen brengen, of heb je een evenement waar wij iets kunnen bijdragen? We zijn graag van de partij.

Deel dit bericht!

Spreekbeurt

Wil je een spreekbeurt houden over de dierenambulance? Wat leuk! Er is veel te vertellen over de dierenambulance en over ons hospitaal. Stuur een mail naar info@dierenambulancedenhaag.nl om de spreekbeurtinformatie op te vragen.

Voorlichting

Op het gebied van educatie en voorlichting zijn wij ook actief. Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. geeft bijvoorbeeld voorlichtingslessen bij basisscholen, de naschoolse opvang of clubs. Op aanvraag kunnen wij langskomen met een ambulance (alleen in de winterperiode). Tijdens ons bezoek laten we de dierenambulance van binnen en van buiten zien en vertellen we wat wij allemaal doen en meemaken. Natuurlijk kunnen er ook vragen worden gesteld. 

*Wegens de hoeveelheid aanvragen zijn wij alleen nog in de gelegenheid met een ambulance voorlichting te geven als hier een mooie donatie tegenover staat. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar: info@dierenambulancedenhaag.nl.

Rondleidingen

Interesse in een kijkje in de keuken? Op afspraak ontvangen wij groepen voor een rondleiding in ons hospitaal en de ambulancepost. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@dierenambulancedenhaag.nl.

Evenementen

Wij komen graag langs op evenementen en open dagen met een informatiestand. Onze vrijwilligers vertellen over het werk dat wij voor de dieren doen. Ook hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@dierenambulancedenhaag.nl.

Help ons de dieren helpen!