Denkt u na over het geven van een grote gift? Dat is geweldig! Uw gift kan het verschil zijn tussen leven en dood voor de dieren in nood die wij helpen. In de snelheid waarmee wij ter plaatse kunnen komen, in de opvang, medische behandeling en het socialiseren van dieren kunt u een wezenlijk verschil maken. 

Gerichte bestemming

Ieder dier is voor ons even belangrijk. Ook het werk in ons hospitaal en het werk in onze ambulances zijn even urgent. Daarom zijn wij enorm blij met giften die geen aangewezen bestemming hebben. Heeft het uw voorkeur om een specifiek project, dier of onderdeel van onze organisatie te steunen? Dan vinden wij het belangrijk dat de bestemming van uw gift aansluit bij uw persoonlijke idealen en doelstellingen. 

Vaste contactpersoon

Bij giften vanaf € 2.000,- kunt u rekenen op een vaste contactpersoon. U deelt uw wensen, waarna zij u adviseert en met elkaar komt u tot een mooie samenwerking. Ook hoort u van haar persoonlijk alle relevante ontwikkelingen binnen de organisatie en de impact van uw gift voor de dieren.

Belastingvoordeel bij een grote gift

Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o is een ANBI: een algemeen nut beogende instelling. Dit zorgt ervoor dat giften aan ons aftrekbaar zijn van uw aangifte inkomstenbelasting.

Persoonlijk contact

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een samenwerking.
Neem contact op met Linette Eveleens via l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl.

Andere manieren van schenken

Uiteraard kunt u ons op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld middels het opstellen van een schenkingsovereenkomst voor een periodieke schenking, door onze stichting op te nemen in uw testament, via het formulier om donateur te worden of door u bij ons aan te sluiten als vrijwilliger. Namens de dieren: heel erg bedankt!

Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage en omstreken
Oosterbeek 5
2597 VJ Den Haag
info@dierenambulancedenhaag.nl (voor algemene informatie)
Tel: 070 – 328 28 28

Donaties: NL87 TRIO 0197 6641 99 t.n.v. Dierenhosp.& Amb. Den Ha.
KVK-nummer: 41149338
RSIN: 002813804

Help ons de dieren helpen!