Rijgebied
  1. Home
  2.  » 
  3. Ambulance
  4.  » Rijgebied

Dierenambulance Den Haag biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, dag en nacht hulp aan zieke en gewonde dieren.

Deel dit bericht!

Wij rijden in Den Haag, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. Zie je daar een dier in nood, bel ons dan op 070-328 28 28. 

Voor Wassenaar en Leidschendam-Voorburg werken we samen met Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar. Zie je daar een dier in nood, bel dan eerst 070 – 5117772. Als het NDZ te druk is, kunnen wij altijd bijspringen.

Wij beschikken over zeven dierenambulances die overdag allemaal ingezet worden. ’s Avonds en ’s nachts rijden er twee dierenambulances. Eén in de regio Zoetermeer en één in de regio Den Haag e.o.

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.