Heb jij, net als wij, hart voor dieren en wil je samen met jouw bedrijf of organisatie lokale betrokkenheid laten zien? Samen met jou willen we ons stukje van de wereld een beetje mooier maken. Door Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o. structureel te steunen help je de dieren in nood in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en omgeving. Als bedrijf kun je daarmee extra invulling geven aan jouw eigen kernwaarden of duurzaamheidsstrategie.

Maak jij een positief verschil?

De gemeentes vergoeden samen minder dan de helft van onze kosten. Voor het overige deel zijn wij afhankelijk van giften, donaties,  nalatenschappen en sponsoring. De bijdrage van jouw organisatie zorgt  ervoor dat onze medewerkers en vrijwilligers de dieren in onze omgeving kunnen helpen waar nodig, dat onze ambulances kunnen blijven rijden en dat ons dierenhospitaal kan blijven draaien. Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met de hulp van duizenden voorbijgangers die onze hulp inschakelen, met politie, brandweer en dierenwelzijnsorganisaties. Als sponsor zul je deel uitmaken van een hechte club mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: het verlenen van hulp en bijstand aan dieren die zich in een hulpbehoevende situatie bevinden.

 

Sta je achter onze missie?

Ieder dier heeft een intrinsieke waarde: een eigen waarde onafhankelijk van de mens. De mens grijpt veel in op de leefomgeving van dieren. Wij  vinden dat de belangen van het dier niet ondergeschikt zijn aan de belangen van de mens. Daarom behartigen wij de belangen van dieren en helpen we huisdieren en wilde dieren door ze te vervoeren, medische  zorg te bieden, te herenigingen met hun eigenaar of na herstel een nieuw  huis te geven.

Daarnaast zorgen wij voor educatie en voorlichting om leed bij dieren te voorkomen. En in het belang van volksgezondheid en diergezondheid (m.n. bij besmettelijke ziektes) halen wij ook overleden dieren op. Een voorwaarde voor de leefbaarheid in de stad en omgeving.

 

Kerncijfers op jaarbasis


*gebaseerd op 2022

 

Waarom zou je ons sponsoren?

Je toont graag lokale betrokkenheid en wilt maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Je maakt het mogelijk dat wij dieren in nood, in onze omgeving, kunnen helpen.
Dankzij jou kunnen wij zieke en gewonde dieren herenigen met hun eigenaar of een nieuw huis bieden.
Met jouw steun kunnen wij voorlichting geven om leed bij dieren te voorkomen.
Sponsoring helpt bij het opbouwen en onderhouden van relaties.
Je sponsorbedrag is fiscaal aftrekbaar.

 

Waar gaan sponsorgelden naartoe?

Onze organisatie is uniek in het feit dat we zowel de functie van dierenambulance, als die van dierenhospitaal uitvoeren. Het bekleden van die dubbele functie brengt helaas dubbele kosten met zich mee. Hieronder geven we u voorbeelden van de kosten die wij jaarlijks maken:


*gebaseerd op 2022

 

Sponsorpakketten

Vind je ons werk belangrijk en wil je ons sponsoren? Wij geven daar graag iets moois voor terug. Hieronder vind je onze sponsorpakketten.

Sponsorboekje

Alle informatie van deze pagina kun je gemakkelijk downloaden als sponsorboekje.

Meer weten?

Wil jij de dieren in onze omgeving steunen met een van onze sponsorpakketten? Heb je vragen over de mogelijkheden? Of wil je eerst  eens langskomen om onze stichting beter te leren kennen? Neem contact  op met Linette Eveleens via l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl of  070 3282828.

 

Voor horecagelegenheden is er een extra manier om ons te helpen. Kijk hier!

Help ons de dieren helpen!