Help jij Dierenambulance Den Haag door water te verkopen?

Voor horecagelegenheden hebben we een extra manier om ons te helpen. Geef jij je gasten gratis water als zij daarom vragen? Uit onderzoek blijkt dat gasten best iets willen betalen voor water. Dat is extra leuk als zij weten dat hun geld bij een goed doel terecht komt. Wil je jouw lokale betrokkenheid laten zien en een klein bedrag vragen voor kraanwater speciaal voor onze stichting? Met jouw hulp maak je het mede mogelijk dat wij de dieren in nood in onze omgeving kunnen helpen!

 

Ik wil geen water verkopen. Ga naar de algemene sponsorpagina.

Hoe het werkt

Grofweg zijn er twee opties:

  • Je zet kraanwater op de kaart, eventueel met een tekstje over onze stichting. Iedere maand of ieder kwartaal laat je ons weten wat de opbrengst is en maak je dat over naar de bankrekening van de dierenambulance of je doneert het bedrag eenvoudig via jouw persoonlijke Tikkie QR-code die je van ons krijgt.
  • Je houdt het laagdrempelig: een donatiebus (bierpul/waterkan/doosje) met onze sticker erop en een flyer + houder (A5) met informatie voor de gasten. Keuze uit drie ontwerpen of vraag ons naar een op maat ontwerp. We voegen daar een Tikkie QR-code aan toe. Die kunnen de gasten gebruiken als zij geen klein geld hebben. En die kun jij gebruiken om het bedrag dat aan muntgeld is opgehaald naar ons over te maken. Dan kun je het muntgeld zelf houden voor in de kassa.

1.    2. 3.

Wat krijg je van ons?

Ga je voor de water-op-de-kaart-optie, dan wil je ons logo misschien ontvangen. Of alsnog een flyertje waarop staat dat je iets vraagt voor kraanwater, voor de dierenambulance. Ga je voor de donatiebus, dan krijg je onze sticker om op een zelf te verzinnen donatiebus te plakken. Daarnaast de flyer met houder en een persoonlijke Tikkie QR-code.

Is het een succes? We bedanken je graag! Bijvoorbeeld met een bericht op onze Facebookpagina met meer dan 10.000 vooral Haagse volgers, met een rondleiding voor 10 personen door ons hospitaal en de basis, met ons jubileumboek als tafelboek of met een andere mooie actie.

Aanmelden

Je kunt jouw horecalocatie aanmelden door een e-mail te sturen aan Linette Eveleens via l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl met als onderwerp Aanmelding Water voor de Dierenambulance.

Vermeld hierin de naam- en adresgegevens van jouw restaurant/café/strandtent/anders en de naam van de contactpersoon met e-mailadres en eventueel telefoonnummer.
Geef ook aan of je van plan bent water op de kaart te zetten of een donatiebox neer te zetten.

Wil je de flyer met houder ontvangen? Laat dan weten welke van de drie flyers je wilt ontvangen.

Linette zal op je mail reageren en verder met je afstemmen.

Dank je wel, namens de dieren!

 


Voorbeeld van Foodhall Scheveningen.

Help ons de dieren helpen!