Pixel (Snow)

19 juni 2023

Snow is vandaag een week bij mij en ik wilde jullie graag even laten weten hoe ontzettend goed het gaat!

De autorit vond ze vorige week minder leuk maar eenmaal thuis in haar kamertje ging ze meteen heel nieuwsgierig overal kijken en snuffelen. Ik heb haar even alleen gelaten en na een half uurtje ben ik bij haar op een bankje gaan zitten.

Ze kwam meteen op schoot liggen! Ze is helemaal niet schuw of wat dan ook geweest. In de avond was ze al heel nieuwsgierig wat er achter de deur zat waar ik steeds door kwam. Vrijdag op zaterdagnacht heeft ze zo aan de deur gekrabd dat het behang ernaast ervan af was. Ik heb dat als teken gezien dat ze er aan toe was om het kamertje te verlaten. Ook heeft ze toen weer met de grootste nieuwsgierigheid het huis verkend en is daarna op de bank gaan liggen, alsof het altijd al haar huis was.

Ik snap wel al dat een tuin fijn voor haar gaat zijn, mevrouw heeft wel een jachtinstinct. Hier zit ze regelmatig voor het raam de vogels in haar mond te wensen. En als ze vogels hoort rent ze meteen naar het raam om te kijken waar ze zijn.

Het is ook een echte Houdini, ze kruipt overal in en op. Regelmatig liggen de prullenbakken om of zijn de kleinste plankjes in huis leeg geveegd omdat ze er heeft geprobeerd erop te springen. Ondanks haar kunst om overal in en op te kruipen vindt ze het kattenluik spannend, dus dat oefenen we dagelijks met kleine stapjes en kipfilet.

Kortom, ik ben helemaal verliefd op haar 😊.


Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!