Leia (Hansje)

17 juni 2023

Met Leia gaat het echt heel goed. De eerste week hebben we haar alleen in de woonkamer gelaten, maar inmiddels heeft ze het hele huis al uitvoerig verkend. Wat we erg leuk vinden is dat ze eigenlijk niet één favoriet plekje heeft. Dat is vooral erg fijn voor onze kinderen, want de ene keer ligt ze bij de één op bed te slapen en de volgende dag weer bij een ander.

Leia is niet echt een schootkat, maar geeft voortdurend kopjes en vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Ook is ze nog erg speels. Ze is niet echt geïnteresseerd in spelen met een balletje, maar met een simpel touwtje kan ze heerlijk spelen.

Het klopt dat wij eerst een tuigje hadden dat steeds losschoot. Gelukkig ging Leia dan uit zichzelf weer naar binnen. Inmiddels hebben we een nieuw tuigje gekocht en dat blijft gewoon goed vastzitten. Tot nu toe hebben we nog geen tekenen van krolsheid gezien, maar voorlopig laten we haar voor de zekerheid alleen aan het tuigje naar buiten.

Kortom, we denken dat Leia het erg goed naar haar zin heeft in haar nieuwe huis. Wij zijn in elk geval ontzettend blij met haar! Echt een lot uit de loterij!

Groetjes van ons

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!