Maan en Bubbles (Jazz)

18 oktober 2023

Het gaat ontzettend goed met ze! We hebben de naam van Jazz veranderd, want die vonden we toch niet zo goed bij haar passen. Ze heten nu Maan & Bubbels.

We hebben ze in een aparte ruimte van het huis laten wennen en daar kennen ze nu elk hoekje en gaatje. Ze spelen het liefst vooral met elkaar en de verschillende speeltjes. Dat zorgt er wel voor dat wij elke dag een zoektocht hebben, waar ze die speeltjes dan steeds laten ;). Ze eten ook heel goed en ze zijn allebei al flink aangekomen en gegroeid.

We hebben ze ook al een paar keer wat verder door het huis laten lopen, toen we merkte dat ze heel nieuwsgierig waren wat er nou achter de deur zat. De eerste keren vonden ze dat best wel spannend, maar nu krijgen we ze bijna niet meer terug naar hun eigen kamer!

De kat die wij al in huis hadden reageert ook goed op de geuren van de kittens. We hebben ze toevallig gisteren tussen meerdere hekjes en z’n 5 meter afstand even naar elkaar laten kijken. Dat vonden Maan & Bubbels toch wat spannend, maar ze waren ook nieuwsgierig en kwamen toch steeds weer kijken. De kat die wij al in huis hadden reageerde eigenlijk helemaal niet op Maan & Bubbels. Die keek er even naar en was daarna vooral gefocust op de snoepjes, wat ons vertrouwen geeft voor de toekomst!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!