Toosje

11 oktober 2023

Wij kunnen eigenlijk niks anders zeggen dan dat het heel goed gaat met Toosje en Loki. In het begin konden ze niet stoppen met spelen maar nu ze 24/7 samen zijn, nemen ze wat vaker de tijd voor een dutje of gaat Toosje voor haarzelf spelen. Tijdens de dutjes liggen ze het liefst in dezelfde ruimte, want dat is toch wel gezellig. Ze hebben daarnaast ook geen problemen met het delen van de grote krabpaal en Loki’s ingebouwde toilet.Ondertussen zijn we al heel wat worstel- en sprintwedstrijd verder.

Soms is Loki in een luie bui en dan wilt hij nog wel eens op een innovatieve manier met haar spelen. Hij gebruikt dan al liggend zijn eigen staart als een soort hengeltje, die Toosje vervolgens probeert te pakken te krijgen.

Ze leren veel van elkaar en ze worden met de dag betere maatjes. Loki bloeit helemaal op, eindelijk een soortgenootje met wie hij kan spelen op een manier waar de baasjes niet aan kunnen tippen. Toosje kan tijdens het spelen helemaal haar energie kwijt en vindt het daarnaast ook heerlijk om bij de baasjes uitgebreid gekroeld te worden.

Wij zijn dolgelukkig met onze Toos. We willen de vrijwilligers dan ook onwijs bedanken voor het geweldige werk dat jullie leveren. Ter ere daarvan zal Toosje haar naam met trots behouden. 🙂

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!