Jimi (Hummer)

25 januari 2023

Liever dan lief, volgens Judith van het Oude Kattenhuis in Rijswijk. En dat was Hummer. Nu vernoemd naar gitaarvirtuoos Jimi Hendrix. Hij werd als zwerfkat (ondervoed, zwaar verwaarloosd, zonder entingen, onder de vlooien en met een gebroken poot) als zevenjarige bij jullie binnen gebracht. De dokter en Nancy en Yvonne hebben alle moeite gedaan om hem weer in orde te krijgen.

Na twee maanden kon hij bij mij geplaatst worden. Hij moest bij mij thuis erg wennen en heeft twee weken achter de bank gezeten. Plassen deed hij gelukkig op de bak die ik in de kamer had gezet. Maar een poepje deed hij op de trap of deurmat. Al snel ging alles goed toen zijn bak een vaste plek in huis had.

Na het overlijden van mijn vrouw twee jaar geleden heeft Jimi mij door de rouwverwerking heen getrokken en regelmatig getroost. Ik heb aan Jimi een geweldige lieve vriend overgehouden. Hij is nu negen maanden bij mij en erg aanhankelijk. En deze grote jongen ligt met zijn bijna zes kilo graag op schoot en ‘s nachts bij me op bed.

Veel succes met jullie mooie werk. Lieve groet.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!