Evian

16 januari 2023

Het gaat heel goed met Evian. Ze is al helemaal op haar gemak. Ze heeft twee daagjes in een kleine kamer gezeten, maar was direct al nieuwsgierig en wilde de kamer uit. En ook kwam ze direct bij mij op schoot om te knuffelen.

Op Kerstdag mocht ze het kamertje uit en ze vond het direct fantastisch. Ze is heel speels, rent het huis op en neer en ze knuffelt ook heel graag. Ze is echt superlief.

Ze heet nog steeds Evian. Ik vond het wel een leuke naam, dus haar naam is Evian of Evi. Ze heeft allerlei speeltjes gekregen (o.a. een kattenboom) en gisteren voor het eerst een vriendin van mij ontmoet en dat ging ook prima.

Tot zover ik kan zien is ze gelukkig en helemaal op haar gemak. Ze is niet zo schrikachtig als jullie hadden gezegd. Heel af en toe schrikt ze wel eens (bijvoorbeeld van de glazenwasser), maar meestal wordt haar speel-modus getriggerd. En van mij is ze helemaal niet bang. Ik speel regelmatig met haar, ze komt knuffelen en ze komt ook bij mij op bed slapen. Ik heb haar nog niet naar buiten gelaten.

In ieder geval ben ik heel blij met haar en het klikt heel goed tussen ons. Ze is echt een schatje!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!