Vermiste kat herenigd

15 december 2023

Op één van de eerste dagen dat het deze winter had gesneeuwd, zag een mevrouw ’s ochtends vroeg buiten een poes die in een openstaand hondenhokje beschutting zocht tegen de kou. Daar was iets niet in orde. De mevrouw haalde de poes, die broodmager was, naar binnen en belde onze meldkamer.

Onze vrijwilliger Justin reed naar het adres in Zoetermeer. Bij aankomst constateerde Justin dat de poes gelukkig was gechipt en geregistreerd: het was Roxy, die al langer dan een maand werd gemist en als vermist was opgegeven. Haar huisje bleek niet ver weg te zijn, maar zich wel op een tweede verdieping te bevinden. Voor een check zijn ze nog even naar de dierenarts gegaan. En eenmaal thuis kreeg Roxy meteen haar lievelingseten en natuurlijk heel veel knuffels!

Roxy kan nu weer lekker in haar mandje slapen met alle warmte om haar heen en heeft de feestdagen in haar eigen huisje doorgebracht 😊

  • CHIP JE DIER! Als Roxy niet gechipt had geweest, had ze in het asiel terecht gekomen. Nu konden we haar direct thuis brengen.

Beeldmateriaal: Dierenambulance Den Haag. Vrij te gebruiken.

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!