UITDAGING!

Organiseer je een activiteit en durf je te zeggen dat je minimaal € 300,- ophaalt, dan komen we graag bij je langs en doen we ons best om een ambulance mee te nemen. Leerlingen vinden het natuurlijk heel erg leuk om daar een kijkje in te nemen.

Let op:

– We bezoeken scholen met de ambulance van oktober tot en met februari. In de andere maanden hebben wij alle ambulances en vrijwilligers nodig om dieren in nood te helpen.

– Schoolbezoeken zijn geschikt voor leerlingen vanaf groep 4. Kinderen uit lagere groepen hebben minder interesse.

– Informeer ons op tijd, liefst een maand vooraf.

– We kunnen geen garantie geven wat betreft de ambulance en pas op de dag zelf zien of dat mogelijk is. Zo niet, dan komen we natuurlijk alsnog langs om de mooie cheque op te halen of om een presentatie te geven. We kunnen daar foto’s van maken en iedereen laten weten wat een geweldige leerlingen jullie hebben door de foto’s te delen op onze Facebookpagina.

– We kunnen niet aan alle aanvragen voldoen en hebben ervoor gekozen om alleen een schoolbezoek te verzorgen wanneer daar een donatie tegenover staat. Dat kan een donatie vanuit de school zijn, maar ook een donatie na een sponsorloop of een ander evenement.

Ja, wij hebben een mooie donatie voor jullie! Komen jullie bij ons langs?

 

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ga akkoord met het privacybeleid*

 

 

Help ons de dieren helpen!