Stadspenning voor Dierenambulance Den Haag

28 september 2022

Tijdens de viering van ons vijftigjarig bestaan kwam de Haagse wethouder Arjen Kapteijns bij ons langs. Hij nam het woord, vertelde over het belang van onze organisatie en het werk van onze medewerkers en vrijwilligers voor de dieren in en om Den Haag. En aan het eind verraste hij iedereen met het uitreiken van een bijzondere onderscheiding voor onze organisatie!

Hij sloot zijn felicitatiespeech af met het uitnodigen van onze directeur Angelo Rens om naar voren te komen. En toen sprak hij de mooie woorden: “Het is mij een genoegen om te kunnen zeggen dat, als blijk van grote waardering voor het werk van de Stichting Dierenhospitaal & Ambulancedienst Den Haag en omstreken, dat al vijftig jaar van grote betekenis is voor onze samenleving in het algemeen en het dierenwelzijn in het bijzonder, het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om uw organisatie de Stadspenning van de gemeente Den Haag toe te kennen.”

Angelo nam de penning in ontvangst. Een penning voor de organisatie, maar vooral voor alle vrijwilligers en werknemers die de afgelopen vijftig jaar hun ziel en zaligheid in het werk hebben gestoken!

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!