Rust zacht, lieve ❤️ Remy ❤️

30 januari 2021

Lieve volgers van Remy’s blog,

Hier de oude Floris. Op mij, vind ik zelf, rust de verdrietige en onthutsende taak om jullie persoonlijk te vertellen dat onze Remy, vriend en metgezel alhier, door een noodlottig ongeval hedenmorgen is overleden.

Zoals jullie wellicht weten, moest hij tijdens etenstijd altijd even met Lies apart, daar hij graag met Ramses en mij, zoals hij het zelf uitdrukte mee wilde snacken. Ook vanmorgen had hij al snel zijn eigen brokjes op. En probeerde door omhoog te springen, door het bovenraampje in de deur een glimp op te vangen, hoever wij met eten waren.

Daarbij is hij naar alle waarschijnlijkheid óf uitgegleden óf ongelukkig terecht gekomen, en heeft zijn nek gebroken, gevolgd door een onmiddellijk overlijden. Jullie begrijpen dat bij ons allen, zowel dier als mens het verdriet immens groot is.

Het is voor ons niet te bevatten: zo’n sterk dier, jong, nieuwsgierig, vriendelijk naar iedereen. Het was niet zomaar een geit, het was onze Remy!

Remy, die ons dieren, en vooral de pechvogels onder ons een gezicht gaf. Rest ons enkel nog te zeggen, Remy bedankt voor je verhalen… We gaan je ongelooflijk missen…

Rust zacht lieve Remy

1 Februari 2019 – 30 Januari 2021

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!