Bescherming Persoonsgegevens
  1. Home
  2.  » 
  3. Over ons
  4.  » 
  5. Contact
  6.  » Bescherming Persoonsgegevens

Melding

Heb je een melding gedaan over een dier in nood? Dan legt Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. (DADH) je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)). We gebruiken deze gegevens om je te kunnen bereiken over de melding, bijvoorbeeld om extra informatie te vragen over de locatie als we een dier niet kunnen vinden. DADH slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Donateurs

Heb je een donatie gedaan? Dan legt DADH je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten door het toezenden van een dankbrief, ons magazine dat twee keer per jaar verschijnt of een digitale nieuwsbrief. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via een mail naar Anouk Korporaal: a.korporaal@dierenambulancedenhaag.nl.

Adoptanten

Heb je een huisdier vanuit ons hospitaal geadopteerd? Dan legt DADH je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om contact met je op te nemen aangaande het huisdier. Daarnaast gebruiken we de gegevens om je te informeren over onze activiteiten door het toezenden van een dankbrief, ons magazine dat twee keer per jaar verschijnt of een digitale nieuwsbrief. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via een mail naar Anouk Korporaal: a.korporaal@dierenambulancedenhaag.nl.

Vervoer eigen huisdier

Hebben wij je huisdier opgehaald/vervoerd en hebben we hierover contact met je gehad? Dan legt Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. (DADH) je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te kunnen bereiken over zaken aangaande het dier zoals de toestand van het dier en om een afspraak te maken wanneer je jouw dier op kunt komen halen. DADH slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen.

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.