OPEN DAG ZATERDAG 24 SEPTEMBER

12 september 2022

We vieren ons vijftigjarig bestaan graag samen met jou. Op zaterdag 24 september organiseren we een uniek dierenfestival tijdens onze open dag. Heb je altijd al bij ons binnen willen kijken? Dit is je kans!

Iedereen is welkom bij ons op de basis om onze vijftigste verjaardag te vieren. Na jaren van (corona)stilte pakken we flink uit met een markt vol dierenspullen, muziek, rondleidingen, workshops en veel meer. Geef je op om samen met je hond deel te nemen aan de workshops van de Martin Gaus Hondenschool. Of neem een foto van je kat mee om er een prachtige tekening van te laten maken. Kom jij ook?

Voorlopig programma:
12.00-17.00 uur Rondleidingen door het hospitaal en ambulance
12:30-13.00 uur Boekuitreiking: ‘Dierbare beelden, een impressie van 50 jaar.’
13:00-13.45 uur Presentatie kattengedrag ‘Een kat erbij? Ja of nee?’
14:00-16.00 uur Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer geeft workshop Hoopers, workshop Detectie en workshop ‘Gewoon Lekker Bezig’.
15:00-16.00 uur Peter Bracht presenteert ‘De hond vanuit het dierenartsperspectief’
16:00-16.45 uur Rogers Roedel presenteert ‘Hoe zie ik mijn hond.’

Lijkt het je leuk om samen met je hond mee te doen aan één van de workshops van de Martin Gaus Hondenschool? Geef je dan op door te mailen naar Linette Eveleens (l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl). Heb je een voorkeur voor één van de workshops? Zet je voorkeur erbij in de mail!

Let op: Parkeren kan niet op ons terrein. Kom met de fiets of OV. Kom je toch met de auto, parkeer dan in de wijk van de Thérèse Schwartzestraat en de Breitnerlaan en loop het laatste stukje. Parkeren in die wijk is gratis op zaterdag.

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!