Het is niet te geloven: in de drukste tijd van het jaar heeft opnieuw een motor van één van onze ambulances het begeven. We willen de auto zo snel mogelijk weer op de weg hebben om de dieren te kunnen helpen. Help je mee en wil je een donatie doen? Iedere euro is welkom! 

UPDATE: Het streefbedrag is bereikt! Wauw, binnen twee dagen ontvingen we meer dan 300 donaties! Wat geweldig om te zien hoeveel mensen doneren. Van € 1,- tot € 500,-. En zoveel lieve opmerkingen.

Een speciaal bedankje voor Wiezewasjes, die hun dagomzet doneerde. En voor Keulseweg en Vesta Safety Solutions die prachtige bedragen doneerden. Samen staan we sterk!

De reparatie gaat beginnen, zodat we onze vijfde ambulance zo snel mogelijk weer kunnen inzetten om dieren in nood te helpen. We voelen ons enorm gesteund. Dank jullie wel voor het delen en het doneren 🙏

Doneren kan natuurlijk nog steeds. De donaties die nu nog binnenkomen zetten we apart voor toekomstig onderhoud aan de ambulances.

Juni, juli en augustus zijn voor ons de drie drukste maanden van het jaar. De meldkamer ontvangt deze periode meer dan 200 telefoontjes per dag en de chauffeurs rijden in ieder van die maanden ruim 2000 ritten. Vijf ambulances zijn continu op pad. En nu er eentje is weggevallen zitten we met een groot probleem.

Edwin de Pierre, afdelingshoofd ambulancedienst: “Zal je altijd zien! Pech en reparaties komen natuurlijk nooit goed uit, maar zo’n dure ingreep en net in de drukste tijd van het jaar, dat is echt enorm balen. We willen de auto zo snel mogelijk weer op de weg hebben om de dieren te kunnen helpen. Onze wagens rijden jaarlijks 45.000 kilometer en vooral veel kilometers in de stad, wat ook niet meewerkt natuurlijk. Slijtage is niet te voorkomen.”

Het vervangen van de motor kost € 6987,19. We kunnen iedere donatie, klein en groot, goed gebruiken. Help je mee?

Doneer eenmalig via Tikkie

Klik op het logo of scan de code.

          .

 

Of doneer via een overboeking

Doneren kan natuurlijk ook door je donatie over te maken naar
NL87 TRIO 0197 6641 99 t.n.v. Dierenhosp.& Amb. Den Ha. en onder vermelding van ‘motor’.

 

Of doneer via iDeal

Gebruik het formulier hieronder.