Plucky en Jasmijn

26 maart 2023

Plucky en Jasmijn zijn de nieuwe koningen van mijn hart, naast mijn mooie kat Sjemmy. Ik ben heeeel blij met ze.

De duifjes voelden zich gelijk thuis in de grote volière. Ze voelden zich zó thuis dat ze gelijk begonnen met het wegjagen van vreemde duiven op het terras. Ze kunnen mooi vliegen op hun nieuwe terras. Dat is 6*4 meter groot, en afgedekt met een net, zodat ze niet weg kunnen vliegen en ook geen gevaar lopen van roofvogels.

Plucky en Jasmijn hebben een mooi zwembad gekregen, dat ze gelijk in gebruik hebben genomen. Ze kunnen wandelen op het kunstgras en lekker in de zon, en ook in de regen liggen. Dat doen ze dan ook graag, met open vleugels. Ik gebruik ook vaak de waterspuit en ze vinden het leuk om dan onder de druppels te liggen.

Als ik bij de volière met ze praat en ook met mijn hoofd als een duif reageer, reageren ze op me. Ze hebben mij geaccepteerd. Het is zoooo mooi, en ze lachen constant. Ze doen hun naam eer aan. Dan moet ik ook meelachen. Hahaha..

Sjemmy is ook heel lief en rustig tegen Plucky en Jasmijn en hij maakt hen niet bang. Hij blijft naar ze kijken alsof hij naar een mooie natuurfilm kijkt.

Lieve Plucky en Jasmijn, jullie zijn op zo’n mooi moment in mijn leven gekomen. Jullie zijn de zon in mijn leven en mijn hart begint te schijnen. Ik ben hier erg dankbaar voor en heel erg blij met deze lieve duifjes.

 

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!