Zwartje stond ineens op straat

 In Asieldieren

Zwartje had geen eigen thuis meer en kreeg eten van mensen in de buurt. Maar Zwartje was duidelijk een huiskatertje en de mensen hebben ons gebeld. Er moet toch weer een fijn nieuw thuis te vinden zijn voor dit onfortuinlijke mannetje?

Zwartje mankeerde eigenlijk niet veel. Voorzichtigheidshalve hebben we hem een tijdje geobserveerd. Maar het enige wat er loos was met Zwartje was dat hij gewoon hartstikke lief is. Zelfs een klein beetje verlegen is dit schatje. Al meteen vanaf de eerste dag kregen we zachte kopjes en knuffels van deze knappe gitzwarte kater. Hij geniet van aaien en aandacht. Duidelijk dankbaar weer onder de mensen te zijn. Want Zwartje vond er helemaal niets aan, zo alleen op straat.

We zijn blij dat de mensen ons gevraagd hebben dit mannetje van straat te halen. Zwartje heeft best een tijdje op straat gewoond en heeft eventjes nodig om te wennen aan nieuwe mensen. Hij vindt het behoorlijk spannend bij ons en ligt veel in zijn veilige mandje. Hij is onzeker en zelfs wat sip… 🙁 Maar als je hem komt aaien, legt ‘ie al snel zijn kopje in je hand en wordt hij zo blij van de lekkere kroelies…. Want als ‘ie je eenmaal goed kent, dan leeft hij helemaal op.

Zwartje is een lief zachtaardig katertje. Hij zoekt een rustig huis met een tuin of een groot afgeschermd dakterras. Hij heeft in ieder geval veel ruimte nodig. Hij wil graag een warme mand, veel speeltjes, een fijne krabpaal en netjes op tijd zijn eten… Met andere rustige katten kan hij best wel omgaan. Kinderen zijn geen match.

Zwartje is ongeveer 9 jaar, gecastreerd, ingeënt en gechipt

Wilt u kennismaken met Zwartje? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

 

Fotografie © Inge van der Meer

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS ZWARTJE HELPEN!

Recent Posts