Zorro (Cutie)

11 april 2024

Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel! Met Cutie gaat het heel erg goed! Hij vertrouwt ons volledig, alleen vindt hij het nog steeds een beetje eng om door het hele appartement te lopen. Hij blijft overdag vooral in de slaapkamer slapen in zijn grote wollen mand en voerbak staat en af en toe loopt hij naar een andere kamer waar zijn kattenbak staat. In de avond durft hij nu wel wat meer, hij begint dan ook voorzichtig rond te neuzen in de woonkamer en komt dan bij ons op de bank zitten om te knuffelen. Als het tijd is om te gaan slapen, komt hij de hele nacht bij ons op bed slapen, soms bij mij, soms bij mijn vriendin en soms ertussenin gekropen. De laatste tijd komt hij ook overdag bij mij kijken als ik vanuit mijn kantoor aan het werk ben of op de computer een spelletje speel.

Ondertussen heeft hij inderdaad ook een andere naam van ons gekregen, namelijk Zorro! Wij vonden het een stoere naam voor de flinke jongen die hij is en het zwart op zijn gezicht lijkt precies op het masker van Zorro, dus vandaar. Zoals je ook wel op de foto kan zien heb ik recentelijk zijn nageltjes geknipt. Op de foto lijkt het erop dat hij het niet zo erg vindt, maar hij vond het zeker niet prettig. Hij had hele scherpe nagels waar hij uiteindelijk zelf ook last van begon te krijgen. Ik zag dat hij bij het krabben aan zijn koppie kleine wondjes begon te krijgen, maar dat is nu gelukkig weer een stuk minder.

Al met al is hij en blijft hij een echte Cutie die dol is op knuffelen, hij voelt zich steeds meer op zijn gemak en wij houden enorm veel van hem! Ook vinden wij het fantastisch om van jullie te horen dat jullie nog steeds enorm veel aan hem denken, jullie zijn echte toppers!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!