Zes vrolijke pluizebollen
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Zes vrolijke pluizebollen

Zes vrolijke pluizebollen

7 november 2022

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja, we plaatsen ze of in koppels of bij een andere jonge kat thuis. We plaatsen kittens niet als enig-kat.
  • Kinderen: 6+
  • Huis met tuin of appartement met catproof balkon (geheel met gaas afgezet)
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Daar liepen ze dan, een poes met zes kittens, zomaar buiten op straat. Buurtbewoners wisten het jonge gezin gelukkig te vangen en zo kwamen ze bij ons terecht.

Lekker spelen

De kleintjes hebben gelukkig weinig meegekregen van hun avontuur. Ze vonden het hartstikke leuk bij ons! Lekker spelen met elkaar en met al dat leuke speelgoed, daarna drinken bij Mamma en een heerlijk dutje doen in een zacht mandje. En wij vonden het natuurlijk ook helemaal niet erg om lekker vaak met deze zes pluizebollen te spelen en te knuffelen… Ze zijn opgegroeid tot lieve, sociale en vrolijke kittens, die het heerlijk vinden om rond te rennen, maar daarna ook wel op schoot willen zitten om te knuffelen.

Helemaal klaar

De zes kleuters zijn nu helemaal klaar om hun eigen huisje te gaan zoeken. Ze moeten natuurlijk nog heel veel leren. Het zijn nieuwsgierige kleintjes die alles nog moeten ontdekken. Overal aan snuffelen, krabbelen, overal op springen en klimmen,  en dat de hele dag door. Daar hebben ze nog wel wat begeleiding bij nodig. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om naar te kijken. Je hebt met deze kittens in huis geen tv meer nodig!

Even voorstellen:

Update: alle katertjes zijn geadopteerd, alleen Camilla is nog beschikbaar.

Alessandro is een grijs katertje. Silvano is een zwart/wit katertje. Dan hebben we Camilla, een zwart poesje, en verder nog Guido, Leandro en Giovanni, alledrie zwarte katertjes.

Castratie/ sterilisatie

Dit vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren/ castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je ze tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Ze zijn gevaccineerd, gechipt en rond begin september geboren.

Wil jij kennismaken met de kittens? Vul onderstaand formulier in. Voeg alsjeblieft zoveel mogelijk informatie toe over jouw huishouden en de tijd die je hebt om deze kittens aandacht te geven. We plaatsen ze of in koppels of bij een andere jonge kat thuis. We plaatsen kittens niet als enig-kat. 

Fotografie © Clara Mazel

Dit dier is al geadopteerd!