Yuki (Yuka)

25 november 2022

Ik heb echt nog nooit een kat gehad die zich zo snel thuis voelde als Yuki, het is een heerlijke kater. Hij vindt alles even interessant en loopt de hele dag achter me aan tot aan het toilet en de douche toe begroet bezoek ook vriendelijk met kopjes. Nou ja, voor hem aangeschaft speelgoed laat hij links liggen maar een gevonden sok, een papieren zakdoekje o.i.d. kan rekenen op zijn volle aandacht en worden het hele huis doorgejaagd. Ik ben ook benieuwd hoe hij het ‘buiten’ gaat vinden. Die mooie buurpoes gaat het daar niet tegenkomen want die loopt voor op straat en Yuki mag straks alleen maar de binnentuinen in. Ik zou geen moment rust hebben als hij met verkeer te maken krijgt.

Volgende week krijgt hij zijn tweede vaccinaties, hij eet goed (als het aan hem ligt meer dan goed), heeft overal al gelegen en besloten dat of de bank of boven de kachel op de schoorsteen toch wel de favoriete plekjes zijn.

Stiekem kijk ik nog regelmatig op jullie website bij te adopteren katten, omdat ondanks dat hij zich heel afhankelijk gedraagt, ik af en toe denk dat hij best een vriendje of vriendinnetje zou willen hebben. Maar ik weet ook dat een huisdier geen experiment is en je niet kunt zeggen.. ok.. dit werkt niet dus één van de twee moet maar weer weg, zeker omdat de meeste van jullie plaatsbare dieren toch wel een rugzakje hebben en er ook bij de meeste een duidelijk ‘nee’ staat bij ‘kan met andere katten.

Hij heeft zijn knuffel van jullie gekregen en uiteraard mag je alles delen op jullie website.

Wie weet toch tot ziens,

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!