Witje (Moucheron)

22 juni 2017

Beste / lieve medewerkers van de Haagse Dierenambulance!

Hier een kattebelletje van Witje alias Moucheron. Volgens een bericht in het AD d.d. 22 febr. 2017 was ik een zwerfkat in het Haagse Benoorden-/Bezuidenhout. Jullie kattenexpert, die mij gevangen heeft in de Moucheronstraat had het bij het rechte eind.

Ik ben een echte huispoes en wil het liefst zoveel mogelijk aandacht hebben en aangehaald worden. Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat mijn huidige personeel dit bericht gelezen hebben. Ze zijn op Donderdag, 23 febr. jl. naar de Ambulancepost gekomen en hebben mij geadopteerd.

Wat heb ik ontzettend veel geluk gehad met deze mensen. De eerste dagen moesten wij aan elkaar wennen en ik was ook bang voor elk geluid, die ik niet kende en dan verstopte ik mij. Soms tot wanhoop van mijn personeel. Na een kleine week waren wij helemaal aan elkaar gewend.

Ik heb een hele kamer voor mijzelf met een bed, waarop een deken en mooie kussens. Hier kan ik mij terugtrekken als het mij uitkomt of verstoppen onder de kast of bed. Verder is het hele huis mijn domein. Ik krijg heerlijk eten en zo nu en dan een snoepje. In de nacht kruip ik vaak in bed bij mijn mensen en slaap lekker tussen hen in. In de avond lig ik op de bank in de woonkamer.

In de ochtend, zo rond een uur of tien, word ik uitgebreid door het mannetjes-mens geborsteld. Dit vind ik heerlijk! Als beloning krijgt hij van mij een neusje. Hij zegt dan dat ik het allermooiste poesenvrouwtje van de hele wereld ben.

Jullie zullen wel begrijpen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb en wij zijn heel gelukkig met zijn drietjes.

Vrolijk PASEN en hartelijke groetjes van

Witje, J en P

UPDATE 22/7/2017

Ik ben nu 4 maanden bij P en J en heb het nog steeds geweldig naar mijn zin. Wij zijn gek op elkaar. Sinds de laatste maand mag ik iedere dag in de mooie tuin rondlopen en ik heb een eigen tuinstoel met kussen en parasol. Dat is echt genieten! Onderstaand nog een een foto van mij op de ‘rode loper’. Haha!!  Van zielige zwerver naar een gezellig thuis en nu ook nog ster op de website.

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!