Vriendelijke Flin

 In Asieldieren

Flin zat in een tuin, hij was gewond en hij kon moeilijk lopen.. Maar hij liet zich niet vangen door die mensen.. We hebben een vangkooi geplaatst en Flin opgehaald.

Dit katertje had een ongeluk gehad en een harde klap gemaakt.. Hij had een vieze wond bij zijn achterteen en een dikke opgezwollen en ontstoken achterpoot. En arme Flin zijn staartje hing er maar slapjes bij: die bleek gebroken. Bij de dierenarts werd al snel duidelijk dat zijn staart moest worden geamputeerd.

Flin is een hele lieve zachtaardige kater. Al vanaf de eerste dag was hij heel vriendelijk. Hij wilde graag geaaid worden, hij begroet je lief en is eigenlijk een heerlijk knuffeldoosje. Hij was duidelijk blij met de hulp die hij van ons kreeg. Buiten op straat leven is helemaal niet leuk en hij heeft dat wel een tijdje gedaan. We vermoeden dat ‘ie ook best een tijd met zijn gebroken staartje en die pijn heeft rondgelopen. Hij kan soms wat schrikachtig zijn bij een onverwachte of over-enthousiaste benadering. Maar dat vindt bijna elke kat spannend en al zeker een kat die een ongeluk heeft gehad.

Flin moet er nog een beetje aan wennen, zo zonder staart. Want zijn staart gebruikte hij voor zijn evenwicht en communicatie, maar dat komt wel goed…. We zoeken voor hem een huisje met tuin, want buiten zijn is ‘ie zo gewend. Kinderen vanaf 10 jaar. Hij wil enigskat zijn..

Flin is ongeveer een jaartje jong, gecastreerd, ingeënt en gechipt.

Wilt u kennismaken met Flin? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Dasha Munnik

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS FLIN HELPEN!

Recent Posts