Vier vrolijke rakkers zoeken volière

10 juli 2024

Zebravinkje Boris werd net op tijd gered nadat hij was gepakt door een kat. Zijn verenpak moet nog wat opknappen, maar verder heeft hij gelukkig niets overgehouden aan deze nare gebeurtenis in een vogelleven. Boris heeft het naar zijn zin met zijn drie knappe kanarie vriendjes,
Jopie, Japie en Jippie. De drie J’s zijn allen op straat gevonden. Japie werd aangevallen door eksters en Jippie was zo moe dat hij niet meer kon vliegen. Alle drie inmiddels weer helemaal fit. Er wordt ook mooi gefloten, alleen weten we niet welke van de drie dat zo mooi doet! Wanneer we gaan kijken, stopt het gezang.

Allen Japie draagt een ring, uit 2020. Van de andere drie vogels weten wij de leeftijd niet. Omdat niet duidelijk is wie er zo mooi fluit, weten we ook het geslacht niet van de kanaries.

Heb je belangstelling voor deze vrolijke rakkers? Vul dan het contactformulier in onder aan deze pagina. Ze mogen individueel geplaatst worden, mits er al een of meerdere soortgenootjes wonen. We plaatsen vogels nooit alleen.

Reageer op Vier vrolijke rakkers zoeken volière

Help ons de dieren helpen!