Verrassingsvisjes

14 april 2023

Wij vonden deze verrassing in ons aquarium. Daar zwommen ineens millimeters grote visjes rond. En dat kan wel, want een paar weken daarvoor woonden er tijdelijk een aantal goudvissen en sluierstaarten in het aquarium. Deze zijn inmiddels al herplaatst, maar nu bleken ze dus eitjes te hebben achtergelaten.

Drie baby-visjes en ze zijn inmiddels iets beter zichtbaar met het blote oog. Ze zijn al ongeveer anderhalve centimeter groot, en dus waarschijnlijk een mixje goudvis/ sluierstaart.

Ze zwemmen hier prima rond hoor, maar ze mogen ook al verhuizen naar een nieuw thuis. Wel moet je er rekening mee houden dat als je grote vissen hebt, ze nog erg klein zijn en geen lekker snackje worden voor de grote vissen. Ze staan ons niet in de weg hoor, en mogen ook nog wel eerst een beetje verder opgroeien, hier in dat grote aquarium. Maar als iemand dat gouden aquarium heeft?

Heb je interesse in onze verrassingsvisjes? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

 

Update: kleine visjes worden groter (ongeveer 3,5 cm groot d.d. 29 Mei) ⤵️

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Verrassingsvisjes

Help ons de dieren helpen!