Update van Lolita – 2 jaar later

13 november 2019

Even een update van mij, Poes Lolita.. U weet wel.. Ik was die knappe rooie diabeet-poes, die twee jaar geleden in het dierenhospitaal logeerde. De dag voor Kerst 2017 werd ik geadopteerd.

Nou ik ben nog steeds knap hoor. Maar ik ben géén diabeet-poes meer.

De reden dat ik u een kleine update stuur, is dat ik ff in de bres spring voor Piraat! Hij is al weken insuline-vrij, maar nog steeds niet geadopteerd.. en dat snap ik niet. Want hij is toch hartstikke lief?

Ikzelf was namelijk nog wél een diabeet-poes, toen ik geadopteerd werd. Dus dat geprik ging hier thuis gewoon door. Maar 10 weken later hield dat gedoe op.. Wat bleek? Ik had een gezonde glucosewaarde. En nu bijna 2 jaar later, heb ik die nog steeds!!

Voor de mensen die nog twijfelen over Piraat…. Ik ben het levende bewijs dat je écht van je suikerprobleem af kan komen. Kijk…  bij mij thuis mag ‘ie niet komen wonen hoor, van mij. Want ik hou niet van dominante mannen. Maar overal waar ik kijk staan huisjes, ergens past dit zwarte katje toch wel?

Neusje van Lolita

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!