Ons werk is in 1972 begonnen, ondanks het gebrek aan financiële middelen. Dát we ons werk voor de dieren konden doen in de afgelopen 45 jaar, en daarbij een staat van dienst konden bereiken, die door velen gewaardeerd of zelfs vanzelfsprekend wordt gevonden, daar hebben onze trouwe donateurs voor gezorgd en niet te vergeten; de vele mensen die ons tot erfgenaam hebben gemaakt.

Ons gebouw was ernstig verouderd en door de enorme groei inmiddels ook te klein. Vele particulieren, bedrijven en fondsen hebben ons financieel gesteund om een nieuw Hospitaal te kunnen bouwen. Dit wordt dus niet alleen het hospitaal van Dierenambulance Den Haag. Het wordt een hospitaal van ons allemaal, dat dag en nacht ingezet kan worden voor de hulp aan alle gewonde en zieke dieren in onze regio.

We zijn iedereen die ons heeft geholpen het werk mogelijk te maken, groot en klein, ontzettend dankbaar dat er zoiets als een dierenhospitaal kan bestaan in onze regio. Omdat we denken dat u hier straks net zo trots op zal zijn als wij, willen we u graag op de hoogte houden van de bouw van het nieuwe hospitaal en plaatsen we hieronder maandelijks een update.

Op 1 april 2018 zijn we weer terug verhuisd naar Oosterbeek en werken we vanuit ons nieuwe hospitaal.