Uniek jubileumboek nu te koop

2 oktober 2022

Met heel veel trots presenteren wij ons jubileumboek ‘Dierbare beelden, een impressie van vijftig jaar’. Het boek is nu voor iedereen verkrijgbaar!

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o. geven wij een 140 pagina’s tellend fotoboek uit. Het boek vertelt het verhaal van de dierenambulance door de jaren heen en geeft beeld en informatie over de vele reddingsacties die wij in vijftig jaar hebben uitgevoerd met de ambulance en in ons hospitaal.

Uitgangspunt was het al bestaande boek dat in 2008 werd uitgegeven ter ere van de pensionering van Eric Louwrier, de oprichter van onze stichting. Alle foto’s zijn opnieuw opgezocht, teksten herschreven, de vormgeving volledig vernieuwd en natuurlijk zijn de afgelopen veertien jaar toegevoegd.

Vrijwilligers Ingrid Soullié en Debby Overvliet staken uren van hun vrije tijd in het samenstellen van het boek. Tijdens onze open dag vorige week reikten zij de eerste exemplaren uit aan Edwin de Pierre en Yvonne van Laar. Samen goed voor meer dan vijftig jaar ervaring bij onze stichting. Daarna werden Jos en Marianne van Leeuwen naar voren gehaald. Zonder Jos was dit boek er niet geweest. Verreweg de meeste foto’s zijn van zijn hand.

Het boek ligt inmiddels in de winkel bij Couvée | Benoordenhaeghe Boek & Kantoor en De Vries Van Stockum Boeken en natuurlijk kun je het bij ons op de basis ook kopen. Alle informatie over over prijs en verkrijgbaarheid vind je op de bestelpagina.


Uitreiking van het boek aan Edwin de Pierre en Yvonne van Laar. Samen werken zij meer dan vijftig jaar bij de stichting.


Uitreiking van het boek aan Jos en Marianne van Leeuwen. Verreweg de meeste foto’s in het boekje zijn van Jos. 

Bovenstaande foto’s: Agnes Ludwig.


Voorbeeldpagina’s uit het boek.

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!