Twee jonge zeehondjes

24 januari 2023

Op een zonnige ochtend ontvingen wij een melding van twee zeehondjes die op het strand lagen in Scheveningen. Er was volgens de melder geen gevaar te zien, maar wij wilden toch even kijken, puur voor de zekerheid.

Het was nog vroeg in de ochtend en gelukkig waren er nog niet veel mensen op het strand te bekennen. Bij aankomst dook één van de twee zeehondjes meteen de zee in. Dit is een goed teken; waarschijnlijk mankeerde hij niets.

Lees verder onder de video’s.

 

Het andere zeehondje bleef wat afwachtend liggen. In deze tijd van het jaar mogen er weer honden op het strand komen en dit kan een gevaar zijn voor de zeehond. We wilden de zeehond verplaatsen naar een stuk waar je niet gemakkelijk het strand op kan komen, zodat daar minder mensen zijn.

Het vangen ging gelukkig goed. We lieten het zeehondje vrij en ook hij dook gelukkig de zee weer in!

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!