Tropische visjes gedumpt op straat

16 september 2023

Update: De meeste vissen zijn geadopteerd. Er zijn 4 goudvissen en 4 sumatranen over. Vul onderstaand formulier in en geef de visjes een nieuw thuis. 

In onze aquaria en terraria kamer staan twee aquaria vol met visjes. Deze vissen zijn gedumpt. Ook dat gebeurt! Met aquarium en al zo op straat gezet. Je kunt het bijna niet geloven. Onderstaande visjes komen uit twee verschillende dumpings.

De maanvis en drie citroen tetra visjes zwemmen samen in 1 bak. Met z’n viertjes gedumpt: op een hondenuitlaat terrein. Gelukkig op tijd gevonden, want er zat nog een klein laagje water in de bak.

En in het andere zwemparadijs vind je een diversiteit aan waterdiertjes, zoals een Platy, 2 Honinggoeram, 3 Goudvisjes, 3 Black Molly’s, 2 Molly’s, 1 Zebra Danio, 3 Garnaaltjes, 3 Luipaard Dano, 4 Sumatraan… Met z’n allen op straat gezet, afgedankt.

We zoeken nieuwe huisjes voor de vissen. Ze mogen allemaal samen mee, of je kunt diverse visjes uitzoeken. Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in en geef de vissen een goed thuis..

 

Reageer op Tropische visjes gedumpt op straat

Help ons de dieren helpen!