Tortelende lachduifjes: Sjaan, Sjors en Ted Tortel

 In Asieldieren

Wij zijn op zoek naar mensen voor onze tortelende lachduifjes. Dit vrolijke trio is bij ons gekomen, omdat er helaas niet langer voor gezorgd kon worden.

Lachduifjes zijn een geliefde duivensoort met een aparte, op een lach lijkende, roep. Het zijn vriendelijke en rustige vogels. Maar ook hele sterke vogels, die met de goede verzorging echt oud kunnen worden. Er zijn duifjes gedocumenteerd die wel 30 jaar oud zijn geworden.

Ze worden sinds jaar en dag al gekweekt en zijn daardoor in verschillende kleuren en varianten te vinden. Deze goedlachse vogels kunnen heel goed gehouden worden in een volière met andere vogels, want ze zijn erg verdraagzaam tegen andere vogels. En ze zijn verzot op het nemen van een zandbad.

We hebben hier een koppeltje:  Sjaan en Sjors Tortel (hoofdfoto), die graag samen zouden willen verhuizen, want ze vinden elkaar erg leuk. En samen hebben ze het gewoon fijn.

En dan we hebben nog onze Ted Tortel, die heel graag samen met een andere of meerdere tortels zou willen wonen.

Heeft u interesse in deze duifjes? Bel dan voor een afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur op 070 3282828.

  • voor lachduifjes vragen wij een vrijwillige donatie per duifje

Ted Tortel ⤵️

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Bestel je je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan via onderstaand logo. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl

Recent Posts