Tortel Gijs, man op leeftijd zoekt gezelschap

20 maart 2024

Dit dier is al geadopteerd!

“Hallo, ik ben Gijs. Ik ben een vrolijke tortel van 28 jaar oud. Per abuis ben ik in het hospitaal van Den Haag beland. Niet omdat ik wat mankeer hoor, maar omdat mijn baasje er niet meer is. Meer dan 10 jaar lang waren we elkaars gezelschap, maar nu is het aan mij om een nieuw thuis te vinden.

Ik heb best lang alleen gewoond zonder soortgenoten, maar toen ik hier in het hospitaal kwam, zaten er tegenover me 2 duifjes in de kooi en de buurman die begon gelijk naar me te koeren dat ik bij de buurvrouw vandaan moest blijven. Nou ja! Dus heb ik stoer terug gekoerd dat ik hier hopelijk maar kort ben en op zoek ben naar een eigen partner. Want dat lijkt me ondanks mijn leeftijd wel heel fijn.
Ze hoeft geen jonge blom te zijn hoor, maar gewoon een gezellige partner lijkt me tof.

Ik heb altijd binnen gewoond, dus naar buiten kan ik wel, maar dan moet de temperatuur wel mee zitten of als er een lekker verwarmd nachthok is, waar je me ‘s nachts in kan zetten ben ik ook voor.

Dus nog eens in het kort, zoals contactadvertenties in de krant vroeger: Gijs, Vrolijke Tortel, man op leeftijd, 28 jaar, zoekt gezelschap.
Alvast bedankt! ”

Ben jij diegene die een plekje voor Gijs weet, vul dan het contactformulier in onderaan de pagina.

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!