Tom
  1. Home
  2.  » 
  3. Hoe gaat het met
  4.  » Tom

Tom

22 augustus 2021

Hi allemaal,

Het gaat heel goed met Tom. Hij komt nu ook buiten en dat gaat gelukkig heel goed. Tot nu toe weet hij iedere keer ons huis weer terug te vinden. Soms gaat hij wat langer op pad, maar meestal is hij binnen 1 uurtje terug of gaat hij even een luchtje scheppen in de tuin.

In het begin krabte hij weleens aan de bank, maar dat doet hij gelukkig niet meer. Sinds wij hem daarna oppakten en hem aan zijn krabtoren fysiek lieten krabben, heeft hij nu wel door dat dat zijn krabdomein is.😹 Verder is eten nog steeds zijn grote hobby en krijgt hij regelmatig kattensnoepjes en vers hart, wat binnen de kortste keren op is. En hij is nog steeds een heerlijke knuffelkont, dus wij zijn nog steeds heel blij met hem. 🥰🤗

Lieve groetjes van ons en een kattenpoot van Tom.. 😘 ❤ 🐾

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.