Toby (Davy)

21 augustus 2019

Toby doet het super. Het is een echte kroelkater…. of je nu 5 minuten of 8 uur weg bent geweest, zodra je thuis bent komt hij gelijk naar je toe voor een kroelsessie. Ook staat hij elke ochtend uiterlijk om 6 uur naast je bed te miauwen voor aandacht. Want ja, dan heb je hem de hele nacht niet gezien, dus dan moet er gekroeld worden en komt hij even lekker bij je liggen.

Met zijn gekke 5 minuten rent en vliegt hij door het huis, van de ene kamer naar de ander en overal op of onder wat hij maar tegen komt. Ook vind hij het leuk om vliegen en insecten te vangen. Hoog ernaar toe springen, erachteraan rennen en natuurlijk opeten, maar ook gewoon vogeltjes kijken vind hij leuk.

Hij heeft geen last gehad van zijn oog. Soms wil hij nog wel eens “slepen” met zijn achterpoten, maar dat is dan omdat hij lang heeft geslapen en dan te snel wil weglopen. Dat is na een paar stappen over en loopt hij weer lekker rond met zijn wiebel kont. Zijn vacht is ook goed bijgetrokken. Geborsteld worden vindt hij geweldig en hij gaat er dan ook helemaal voor liggen en spinnen.

Met de andere kat kan het soms nog wel eens botsen, maar dat is ook omdat mijn andere kat nog wel eens een drama queen kan zijn. Het is voornamelijk als ze ligt te “slapen” en hij er boven op springt om te spelen, maar dat komt helemaal goed. Kortom, we zijn blij….

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!