Tobi (Alberto)

27 augustus 2020

Het gaat heel goed met Alberto a.k.a. Tobi!

Vanochtend zijn de hechtingen eruit gegaan bij de dierenarts dus als het goed is heeft hij nu geen narrigheid meer van zijn ongeluk. 🤞

Tobi is echt een schat! Het is echt een praatgraage knuffel. Zo gauw ik om de bank ga zitten komt hij op zijn rug naast mijn liggen en tikt hij me zachtjes aan als teken dat ik hem op zijn buikje moet kriebelen. Vaak valt hij dan in de raarste posities in slaap.  Of hij gaat ineens op ‘avontuur’ door het huis of achter te hor naar de tuin kijken. Vervolgens komt hij mauwend de kamer in, alsof hij wil vertellen wat hij heeft meegemaakt en vertrekt dan weer op ‘avontuur’.

Samen spelen we heel wat uurtjes. Een hengel met veertjes is favoriet. Langzaam zijn we dat nu weer aan het opbouwen omdat de pin niet zo heel lang geleden uit zijn achterpoot is gehaald. Als we niet samen aan het spelen zijn gaat Tobi vaak op jacht naar vliegen. Ik heb nog nooit zo’n goede vliegenvanger gehad!

>Ook alle bezoekers zijn helemaal weg van Tobi, nieuwsgierig komt hij kijken bij nieuwe mensen. Als hij na een aantal minuten een aai over zijn kop toelaat dan is hij vervolgens beste vrienden met ze. Veel liefs van ons!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!