Tino

23 december 2022

Het gaat heel goed met Tino! Hij is steeds beter gewend. Inmiddels loopt hij de hele dag door de woonkamer, of ligt op de bank of in zijn “appartementen complex”😊, in plaats van onder de bank te schieten als hij een geluidje hoorde. Dat deed hij de eerste dagen. Hij kent nu de normale geluiden (deuren die dichtslaan en traplopen e.d.) en ons en schrikt daar niet meer van.

In de ochtend zit hij met smart op ons te wachten voor zijn eten. Meelopen naar de keuken durft hij nog niet (al is hij vanavond voor het eerst wel in de keuken geweest…. Mijlpaal!). Hij loopt in de ochtend wel een stukje de gang door in de richting van de keuken maar gaat dan toch ook wel snel weer terug.

Regelmatig proberen we met hem een rondje te lopen ook door het andere deel van de huiskamer (we hebben een kamer ensuite maar de schuifdeuren dicht). Hij loopt dan netjes als een hondje aan de voet mee. Maar gaat ook snel weer naar zijn veilige woonkamer.

Hij is verder heel speels. Hij rent echt af en toe door de kamer, helemaal uit zichzelf, of achter een balletje aan, of speelt met zijn hengel. En hij is super lief en aanhankelijk. Inmiddels ligt hij elke avond op mijn schoot te slapen. En lekker te spinnen. Het is echt een lieverd.
Stapje voor stapje breidt hij dus zijn gebied wat uit. Maar nog een lange weg te gaan, want we hebben een heel groot huis, en een tuin 😀.

Over een andere naam geven heb ik niet eens nagedacht……ik denk niet dat ik dat doe.
Ik geef hem een dikke knuffel van jullie!

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!