Supereend ramt ambulance

26 maart 2022

Als je denkt dat je alles hebt meegemaakt… kom je oog in oog te staan met een ware supereend in een ambulance. Natuurlijk hebben we vaker eenden in de ambulance. Maar die zetten we er zelf in, nadat we ze hebben gevangen. En dat gaat over ónze díerenambulance. In dit geval gaat het om een gewone ambulance en is de eend er dwars doorheen gegaan!

Onze collega-chauffeurs van de ambulance belden onze meldkamer op vanaf het Haga Ziekenhuis. Ze waren in botsing gekomen met een eend. En tot hun stomme verbazing zat de eend nog in ambulance, achter de grill. De eend is door de voorkant van de ambulance gegaan. De schade was duidelijk zichtbaar. Chauffeur Dicky ging op pad. Ze wist de eend met wat gepuzzel en gedraai uiteindelijk heelhuids uit zijn benauwde positie te bevrijden. En opnieuw was er alom verbazing, want hij leek er best heel goed aan toe te zijn. Hij had een klein wondje aan zijn poot en verder geen zichtbare verwondingen. De ambulance was er een stuk erger aan toe. Hoe is het mogelijk? Hij is er dwars doorheen gegaan en lijkt er slechts één schrammetje aan overgehouden te hebben!

Dicky heeft de supereend uit voorzorg naar Vogelopvang De Wulp gebracht. Ook daar waren ze onder de indruk. Op het eerste gezicht zag hij er goed uit. Ze houden hem een paar dagen ter observatie om uit te sluiten dat er inwendige bloedingen zijn of andere niet zichtbare verwondingen. Daarna mag hij zijn eigen weg vervolgen. Hopelijk blijft hij uit de buurt van ambulances!

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!