Over een kleine twee weken is het 4 oktober: dierendag! 🥰 Alle huisdieren worden die dag natuurlijk extra verwend. Maar hoe zit het met de wilde dieren?

Het wordt lastig om hen extra te verwennen, want het liefst worden ze natuurlijk met rust gelaten. Wel is dit een mooi moment om aandacht te vragen voor alle dieren in nood. In deze tijd gaan we niet langs de deuren om te collecteren. Maar online collecteren kan natuurlijk wel! Iedereen die wil, kan een eigen collectebus aanmaken en geld ophalen voor alle dieren die wij helpen! Doe je mee?

Start je eigen collecte simpel in drie stappen:
1. Maak een account aan op https://dierenambulance-hospitaal-den-haag-eo.onlinecollecteren.nl/.
2. Vertel in het kort waarom jij collecteert.
3. Deel je collecte met je familie en vrienden, via Facebook of Whatsapp bijvoorbeeld.

Bijna 50.000 keer per jaar bellen mensen ons op over een dier in nood en adviseren wij wat te doen. Meer dan 15.000 keer rukken we uit om een dier uit een penibele situatie te redden. En dan hebben we ook nog ons mooie hospitaal, waar we jaarlijks ongeveer 1400 huisdieren (waarvan de eigenaar onbekend is), opvangen, behandelen, vertroetelen en een nieuw huisje bezorgen. Dieren helpen kost geld. Zonder de steun van onze donateurs en onze ruim 150 vrijwilligers, zouden we ons werk niet kunnen doen. Help je mee en start jij ook een collecte?

Op dierendag maken we bekend hoeveel geld er met de collectes is opgehaald en wat we daarmee kunnen doen. Heel erg bedankt alvast, namens alle dieren in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en omgeving!

 

Help ons de dieren helpen!