Stageplaats dierenverzorging

25 april 2022

Let op! Wij nemen alleen stages aan voor blokstages van minimaal 4 dagen in de week. We kunnen alleen onbetaalde stages aanbieden. Dat betekent dat je geen stagevergoeding of onkostenvergoeding ontvangt. We hebben beperkte ruimte voor snuffelstages.

Wij bieden ruimte aan leerlingen en studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO, leerlingen kunnen stage lopen voor de verschillende niveaus van opleidingen die gericht zijn op het verzorgen van dieren te weten:
    – Dierverzorger recreatiedieren – mbo 3 en
    – Manager dierverzorging – mbo 4 en paraveterinair mbo 4.
  • HBO diermanagement studenten
  • LOI en NTI dierverzorging
  • BOL-opleidingen

Je kunt bij ons geen stage lopen voor (thuis)studies voor paraveterinair. Wij zijn namelijk geen dierenartspraktijk, waardoor je hier bepaalde handelingen/opdrachten niet kunt uitvoeren.

Wat houdt de stage in?
Als je bij ons stage wilt komen lopen, ga je in het dierenhospitaal aan het werk met het verzorgen van dieren, het toedienen van medicijnen, socialiseren en alle andere taken die bij de opvang van dieren horen. Het rijden op een dierenambulance als chauffeur wordt niet gedaan door stagiaires. Als er tijd is, is het mogelijk met een dierenambulancechauffeur mee te rijden als bijrijder.

Interesse?
Heb je interesse in een stage in ons hospitaal en ben je 16 jaar of ouder? Vul dan het formulier hieronder in en vermeld duidelijk je naam, leeftijd, opleiding, stageperiode en motivatie. We proberen zo snel mogelijk antwoord te geven, maar omdat we onregelmatige diensten draaien is het mogelijk dat het soms wat langer duurt. Zorg dat je geruime tijd voor je stageperiode contact met ons opneemt om teleurstelling te voorkomen.

Deel dit bericht!

Meer vacatures

Heb je interesse in een Stageplaats dierenverzorging?

"*" geeft vereiste velden aan

Vind je het leuk onze nieuwsbrief te ontvangen?*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Ik ga akkoord met het privacybeleid*

Help ons de dieren helpen!