Spooki & Oakley

14 december 2021

Wij hebben op 4 december 2021 de twee kittens Oakley en Spooki geadopteerd! Het gaat heel goed met de meiden. Ik heb ze deze week in mijn kamer gehouden om te wennen.

Op dag 1 kon ik na 45 minuten op de grond te hebben gezeten Oakley aaien. Spooki heeft haar eerste kriebels op dag 5 gehad. Wel was ik nog de enige die ze kon aaien en waarbij ze onder het bed vandaan kwamen. Zodra ze iemand anders hoorden praten of lopen gingen ze snel terug onder het bed.

Inmiddels zitten we alweer op dag 7 en komt Spooki vaak onder het bed vandaan en vraagt ze me om aaitjes. Wie had dat verwacht! Oakley komt elke keer als ze mij hoort eten onder het bed vandaan, ook dit heeft Spooki gekopieerd. Nu word ik dus elke keer aangekeken door twee lieve koppies. Ook heeft Oakley zich voor het eerst laten aaien door iemand anders.

Dit weekend wordt er verhuisd op zolder, dus als dat gedaan is mogen ze vanaf maandag door het hele huis! We zijn ontzettend blij met de meiden en hebben geen seconde spijt gehad van de adoptie van niet één, maar twee poesjes.

Liefs van ons,
en pootjes van de meiden!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!