Sponsor mee voor nieuwe kattenren

20 april 2021

🥳🥳🥳 WE HEBBEN HET BEDRAG GEHAALD 🥳🥳🥳
Ontzettend bedankt aan iedereen die een bedrag heeft gedoneerd. Er zaten grote en kleine bedragen tussen, we zijn jullie allemaal even dankbaar! BEDANKT namens de snoezies! 😻😻😻

——————-

Het zomerseizoen komt er weer aan en dan genieten onze kattenpatiëntjes altijd extra van een momentje buitenspelen. Een frisse neus, veel afleiding zoals vogels en een blije mindset bevorderen ook het herstel van een dier. Gelukkig hebben we bij de meeste kattenkamers al een buitenren, maar bij de recoveryruimte is dat nog niet het geval. In deze ruimte zitten onze echte zorgenkindjes. De ruimte grenst direct aan het kantoor van de dierverzorgers, waardoor de patiëntjes de hele dag door in de gaten gehouden kunnen worden door onze paraveterinaire medewerkers. Heel graag willen we ook de katjes die intensieve zorg nodig hebben, zodra het kan, een buitenspeelmomentje bieden.

Lees verder onder de foto.

Eén-oog-katje Thomas geniet van de buitenlucht.

Recoveryruimte
Sommige katten hebben ernstige verwondingen en daardoor meer zorg nodig. Nadat zij in quarantaine zijn geweest, gaan zij naar de recoveryruimte. Deze ruimte is direct zichtbaar vanuit het kantoor van Yvonne, afdelingshoofd dierverzorging, want er zit een groot raam tussen het kantoor en de recoveryruimte. De recoveryruimte is de enige kattenkamer die geen buitenren heeft. Sommige katten zijn te zwak om los te lopen, maar andere katten lopen wel lekker los in de recoveryruimte. Wij gunnen hen ook de mogelijkheid om zonder risico’s en in volledige veiligheid naar buiten te gaan. In de frisse lucht lekker klimmen en klauteren en kijken wat er allemaal op het terrein gebeurt, daar genieten de katten echt van.

Lees verder onder de foto.

Kater Christiaan.

Kosten ren + installatie 
We hebben nu een offerte klaar liggen van € 2.859,82. Dit is voor de productie, het materiaal en de montagekosten van de ren. De bedoeling is dat er eenzelfde kattenren aan onze huidige rennen vast wordt gemaakt. Deze rennen zijn van hele goede kwaliteit. We willen namelijk echt voorkomen dat er in de toekomst problemen mee ontstaan. De ren moet 100% veilig zijn, minder is voor ons geen optie. Dit is ook de reden dat we deze klus professioneel laten klaren.

Help ons aan een ren voor de recoveryruimte
Heel graag zouden we dit voorjaar de ren nog willen laten plaatsen. Zodat de katjes deze zomer al lekker naar buiten kunnen. Wil jij de recoverykatjes steunen? Help jij ons mee?
Klik hier op de link om gemakkelijk een donatie te doen: https://tikkie.me/pay/Dierenhospi/hP3XDFpCeW9AQqcbtNhUXL

Of scan met de Tikkie App de QR-code:

Kater Lione.

In de bovenstaande video kan je zien hoeveel onze katjes van deze prachtige buitenruimtes genieten en hoe mooi ze zijn ingericht. Op een veilige manier puur genieten van de natuur!
Alvast ontzettend bedankt namens onze recovery katjes. 

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!