Speelse Witcher
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Speelse Witcher

Speelse Witcher

3 mei 2022

Let op! Een tuin is een harde voorwaarde voor adoptie. Zonder tuin hoef je niet te reageren dit nemen we niet in behandeling.
* Kan met andere katten: nee
* Kinderen: 10+
* Huis met tuin
* Medicatie: nee
* Speciaal dieet: nee

Zijn mooie witte vacht zat onder de vieze vlekken en zijn poten en zijn staart waren gewoon zwart. Smoezelig en met een mottige vacht kwam Witcher binnen. Het was direct duidelijk dat deze jongen al eventjes op straat woonde. Hij kroop achterin zijn hokje en keek ons een beetje verdrietig aan. Wees maar niet bang, jongen. We gaan goed voor je zorgen.

Dankbare kater

De melder hield hem al een tijdje in de gaten. Maar toen ze zag dat hij mank liep en er steeds slechter uit ging zien, heeft ze hem gevangen. En gelukkig maar! Gelukkig dat er mensen zijn, die zich het lot van deze dieren aantrekken. Want onze Witcher is gewoon een huiskater. Een lieve kat, die blijkbaar, om wat voor reden dan ook, was verbannen naar een straatleven. Een leven dat hem onbekend was en waar hij het duidelijk zwaar mee had.

Witcher was meteen lief naar ons. Eigenlijk was hij enorm dankbaar om van die koude straat af te zijn. Want daarbuiten overleven, dat was niet makkelijk. Hij gaf ons kopjes en snorde zachtjes. Onze Witcher wilde best wel vriendjes worden met de mensen hier, die allemaal zo lief voor hem waren.

Ontspannen

Witcher liet zich het eten goed smaken. Hij ging zich ook eens even uitgebreid wassen. Dat was hoognodig en dat wist Witch zelf ook wel hoor. Maar daarbuiten ren je de hele dag voor je leven of verstop je je diep in de struiken. Tijd voor rustig getoiletteer is er dan niet bij. Na het wassen rolde Witcher zich op, en viel hij in een diepe slaap. Poe hey, wát was hij moe! Nu hij zich durfde te ontspannen voelde hij het pas. Witcher kon maar met moeite zijn oogjes openhouden en sliep een gat in de dag.

Oude breuk

De reden dat Witcher mank liep, was al snel bekend. Hij had zijn rechter achterhak gebroken. Zijn nagels waren ook deels gescheurd. Hij heeft waarschijnlijk een klap van een voertuig gehad. In ieder geval was de breuk al wat ouder en heeft hij met enorme pijn op straat geleefd. De botten waren alweer geheeld, maar verkeerd aan elkaar gegroeid. Hierdoor loopt Witcher nog steeds wat mank. Dit zal altijd zo blijven, en waarschijnlijk niet verder verbeteren. Maar hij heeft er geen last van.

Genieten

In de losloopkamer geniet Witcher. Als het zijn beurtje is om lekker de poten te strekken, is hij over de moon. Lekker rollebollen in de kattenren en dan knuffelen met de verzorgers vindt hij het einde. Witcher is een speelse jongen, die altijd in is voor een spelletje met de hengel of met een geinige muis. Hij vliegt dan over de klimwand en springt in de holletjes van de krabpalen. Witcher is dol op spelen en ondanks dat hij zijn rechterachterpoot iets afwijkend neerzet, is hij super behendig..

Zijn vacht is inmiddels weer mooi wit, hij heeft weer energie voor 10 en ziet het leven vol vertrouwen tegemoet. Nu nog een eigen thuis, waar hij de katerkoning des huizes mag worden. En wel eentje met mensen die heel veel thuis zijn. Dat vindt hij gezellig en maakt voor hem zijn plaatje compleet.

Witcher is ongeveer 3 jaar, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Witcher? Vul onderstaand formulier in.

 

 

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Speelse Witcher

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.