Speelse Pammy

 In Asieldieren

Pammy was niet zogende, maar heeft waarschijnlijk meerdere nestjes achter elkaar geworpen. Toen ze bij ons kwam had ze een harde buik en dikke tepels. Ze zat onder de vlooien, was te mager en haar vacht was onverzorgd.

Pam vond haar eten bij ons echt heerlijk en smikkelde alles schoon op. Ze werd gesteriliseerd, ontvlooid en langzaamaan begonnen haar tepels weer normaal te worden. Haar harde buik verdween en dit jonge poesje werd weer poes. In plaats van continue drachtig te zijn, kan dit meisje nu gewoon genieten van het leven.

En genieten doet ze… Pammy werd al gauw heel erg speels. Ze is gewoon aan haar tweede jeugd begonnen, alles vindt ze even leuk. De speelrail, speelgoedmuisjes, ze slaat en hengelt erop los. En voetballen, dat kan deze poes als geen ander.. Messi is er niets bij!

We denken dat Pam wat last heeft van vlooienallergie. Haar huidje was wat gevoelig. Dus het is belangrijk haar regelmatig te ontvlooien. Zelfs 1 vlo kan haar enorm veel last geven. Verder is Pammy een lieverdje, ze laat zich oppakken en aaien.

Ze houdt niet van katten of andere dieren. Dus ze zoekt echt een huisje voor haar alleen met lieve mensen. Ze kan zowel naar een huisje met balkon, als huisje met tuin. Kinderen vanaf 7 jaar. Pammy is ongeveer 2 jaar, gechipt, ingeënt en gesteriliseerd.

Wilt u kennismaken met Pammy? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Dasha Munnik

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS PAMMY HELPEN!

Recent Posts