Speedy op de Luxaflex …

23 juli 2015

Poes Speedy bedenkt zich voortaan wel twee keer alvorens het lekkere weer te benutten voor een heerlijke dakwandeling. De cyperse poes zag vanmiddag de zon aan de hemel staan en besloot de wereld eens van boven te bekijken vanaf het dak aan de Penninglaan. Helaas manoeuvreerde het beestje daarbij wat onhandig over de dakrand en verloor het evenwicht….. om daarna niet veel lager bovenop een zonwering terecht te komen.
Tsja, daar zat ze dan, van huis gegaan voor een wandeling in de zon en uiteindelijk beland in de schaduw van dakrand en zonwering. Zij liet aan iedereen luidkeels blijken dat zij hier niet blij mee was!
Gelukkig werd haar gemiauw opgemerkt en werden wij gebeld om poolshoogte te nemen. Onze chauffeur is op het dak geklommen en heeft Speedy – die zich niet zomaar liet vangen – na enige tijd weten in de kraag gevat. Helaas bleek het diertje niet gechipt en we hebben haar naar dierenasiel ‘t Julialaantje gebracht, waar het van het avontuur kon bijkomen.

Gelukkig bleek het baasje een trouw volgster van Regio15 en zag zij op Facebook van Regio15 dat haar huisdier naarstig op zoek was naar het baasje. Zij meldde zich bij de redactie en binnen no time waren poezebeest, die Speedy bleek te heten, en baasje met elkaar herenigd.

Foto’s Ivar Gieles, Regio 15

STEUN ONS! HELP ONS DE DIEREN HELPEN!

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!