Sparkle (Jaylee)

14 januari 2019

Hierbij een update over Jaylee, omgedoopt tot Sparkle! Ze kwam wonen bij Magic de Maine Coon van 2 maanden ouder (en 2x zo groot). Gelukkig is het een hele stoere chick en liet ze Magic op een lieve manier alle hoeken van het huis zien.

Na een paar dagen begonnen ze de dag met een gezamenlijk ritueel…..samen naar de bak en vervolgens samen lekker krabben aan de krabdoos. Door een ongelukkige stoeipartij is Jaylee haar oog flink beschadigd door de nagel van Magic. Gelukkig genoeg spaargeld om de operatie van ruim 1000 euro te bekostigen om het oog van Sparkle te redden bij het SDU in Utrecht.

Met kerst kregen we haar eerste krolsheid cadeau en begin het jaar is ze geholpen bij de lieve mensen van de dierendokter in de Javastraat. We kregen haar terug in een leuk rompertje. Sparkle is een poes die gek is op water (loopt gewoon naast me als ik onder de douche sta), je nog een dikkere kus geeft dan jij haar en ze laat het kaas, of wat er dan ook op zit, want ze is gek op eten, niet van haar brood eten. Het is echt een lekker ding met haar hoge, dunne poten. Ze heeft al veel bijnamen: tuttie, stripfiguurtje, terrorchickie…….We zijn dolblij met haar en voor zover we aanvoelen zij ook met ons!

Heel veel dank voor het redden en genezen van dit prachtige meisje!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!