Snoezig koppel

 In Asieldieren

Deze agapornis, links op de foto, werd gevonden bij iemand in de achtertuin. Beide vleugels zijn gekortwiekt. Maar doordat de vleugels wel allebei dezelfde lengte hebben, is dit vogeltje schijnbaar toch weg gevlogen. Het geslacht is onbekend, maar dat doet er ook niet toe. Want in ons hospitaal koppelen we wat af en kwam dit vogeltje de levenspartner tegen. Die met die mooie rode kop, die vond aga helemaal leuk – hier rechts op de foto.

Deze agapornis heeft een groot verhaal! Want die werd door een kat thuis gebracht! De baasjes van de kat hebben het vogeltje uit de bek gered. Gelukkig vielen de verwondingen mee… Ze samen op de foto zetten, is ons nog niet gelukt, maar dat ze gek op elkaar zijn, dat is zeker. Ze zijn dan ook samen op zoek naar een nieuw huis. Met veel geduld zijn ze, volgens ons, ook wel tam te krijgen. Als je nu al naast de kooi gaat zitten en lekker met ze gaat kletsen, komen ze meteen in de buurt.

Heeft u interesse in 1 van onze koppels of een enkele agapornis? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00 voor een afspraak.

*Voor vogels vragen wij een plaatsingsbijdrage. Dit is voor een koppel agapornissen € 22,- en voor een enkele agapornis € 12,50

Recent Posts