Snoetje Sheila

 In Asieldieren

Sheila is gevangen tijdens een zwerfkat vangactie, samen met nog een andere poes. Ze vond het eerst een beetje spannend bij ons, maar ze liet zich al gauw voorzichtig aanraken. Zelfs oppakken liet ze gelaten toe. OK, geen leven op straat meer voor jou, kleine dame.

Dit meisje is soms nog een beetje schuw naar mensen toe. Maar toch gaat ze zenuwachtig, maar enthousiast met haar pootjes kneden als we haar benaderen. Ze laat zich dan aaien maar blijft wat voorzichtig. Ze heeft wat tijd nodig, maar ze wil het echt heel graag proberen. Ze is mensen gewoon niet zo gewend en zeer waarschijnlijk als zwerfpoes overal weggejaagd.

Sheila zoekt een rustig huisje met geduldig personeel, waar ze de tijd en ruimte krijgt om te wennen aan een leven als huispoes. Ze is écht heel lief en nog zo jong, ze is pas 1 jaar. We verwachten dat dit een heerlijke lieve kroeldame gaat worden, als haar nieuwe personeel haar rustig laat wennen aan alles. Van straat naar een huis is natuurlijk best een stap. Maar als ze merkt dat alles veilig is, komt het wel goed met deze jongedame.

Sheila is ongeveer 1 jaar, gesteriliseerd, ingeënt en gechipt. Ze wil best met een rustige kat samenwonen. Kinderen zijn geen match. Ze kan zowel op een appartement met afgezet balkon, als huisje met tuin wonen.

Wilt u kennismaken met Sheila? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Barbara Smeenk

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS SHEILA HELPEN!

Recent Posts